Βρετανία: Ελεύθεροι με εγγύηση οι πέντε ύποπτοι για την υπόθεση Φέρφορντ – Είναι Βρετανοί πολίτες

Ελεύθεροι με εγγύηση αφέθηκαν πριν από λίγο οι πέντε άνδρες που είχαν συλληφθεί στην υπόθεση Φέρφορντ, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της βρετανικής Αντιτρομοκρατικής, Λόρενς Τέιλορ. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι αυτό «δεν σημαίνει ότι η έρευνα τελείωσε».

Ανταπόκριση από Λονδίνο: Αναστασία Καντζάβελου

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Οι πέντε παραμένουν υπό έρευνα και υπόκεινται σε αυστηρούς περιοριστικούς όρους ως προς τις μετακινήσεις τους και τις επαφές τους με άλλα πρόσωπα, ενώ, όπως είπε, εξετάζονται πολλαπλές γραμμές έρευνας.

Ο Τέιλορ επιβεβαίωσε επίσης ότι οι πέντε επέβαιναν σε τρία οχήματα, τα οποία ερευνήθηκαν με τη συνδρομή στρατιωτικών μέσων και ειδικών της εγκληματολογικής υπηρεσίας. Ισχυρές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή και ο αποκλεισμός συνεχίζεται, αλλά αναμένεται να περιοριστεί αργότερα σήμερα ώστε οι κάτοικοι να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Σχετική είδηση: Ιράν: Απορρίπτει κατηγορηματικά οποιαδήποτε σύνδεση με την υπόθεση Φέρφορντ – Πρόκειται για «αβάσιμες και κακόβουλες εικασίες»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος