48ωρη απεργία στον Όμιλο ΟΤΕ στις 30 & 31 Oκτωβρίου

Η διεκδίκηση συλλογικής σύμβασης εργασίας και το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις εργαζομένων – διοίκησης δεν έχουν καρποφορήσει, οδήγησαν την ομοσπονδία εργαζομένων στον ΟΤΕ στο να αποφασίσει απεργιακή κινητοποίηση.

Όπως αναφέρει η ΟΜΕ – ΟΤΕ: “Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΕ – ΟΤΕ στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Το Δ.Σ. με μεγάλη πλειοψηφία αποφάσισε την προκήρυξη 48ωρης Απεργίας σε όλο τον Όμιλο ΟΤΕ στις 30 & 31/10. Σύγκληση των οργάνων της Ομοσπονδίας θα γίνει μετά το πέρας των απεργιακών κινητοποιήσεων για την κλιμάκωση του αγώνα μας, εάν η Διοίκηση εξακολουθήσει την αδιάλλακτη στάση της.

Παράλληλα, αποφάσισε τη διεξαγωγή ενημερώσεων από κλιμάκια της Ομοσπονδίας στην Αττική, στα κτήρια Διοικητικό Μέγαρο, ΝΥΜΑ, Παιανία και στην Περιφέρεια, σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα και Λαμία. Επιπλέον, σε συνεργασία με τα Σωματεία Μέλη, τη διεξαγωγή ενημερώσεων στις υπόλοιπες πόλεις της Περιφέρειας”.

Επίσης η Ομοσπονδία τονίζει ότι: “Ο αγώνας μας για ΣΣΕ στον Όμιλο, για διασφάλιση θέσεων εργασίας, αυξήσεις σε όλους, ενιαίο ωράριο εργασίας, απαιτεί ενότητα και μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Καλούμε κάθε εργαζόμενο στον Όμιλο ΟΤΕ να συνταχθεί μαζί με την Ομοσπονδία και τα Σωματεία, δίνοντας ηχηρή απάντηση στις παράλογες απαιτήσεις της Διοίκησης που εξακολουθεί να προκαλεί με τις αμοιβές και τις παροχές των στελεχών της.

Τη Δευτέρα 30/10 στις 10:00 προσυγκέντρωση στο ΝΥΜΑ και πορεία στο Υπουργείο Εργασίας. Την Τρίτη 31/10 στις 10:00 συγκέντρωση στην είσοδο του Διοικητικού Μεγάρου”.

Σχετικές ειδήσεις:

Όμιλος OTE: Ναυάγιο στη διαπραγμάτευση για ΣΣΕ με την ΟΜΕ-ΟΤΕ

Nέα προγράμματα για εθελούσια αποχώρηση εργαζομένων στον ΟΤΕ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ