Ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA, ότι ο νεκρός οδηγός που απανθρακώθηκε την Πέμπτη μέσα στην Porsche Cayenne, είναι ο εκδότης της εφημερίδας “Ακρόπολη” Παναγιώτης Μαυρίκος. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα, η φωτιά δεν προέκυψε από δολιοφθορά ή έκρηξη.
Δύο ημέρες πριν το τραγικό συμβάν που οδήγησε στο θάνατο τον εκδότη, η δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του αλλά και σε βάρος των συγκατηγορουμένων του, ανατέθηκε σε ανακριτη διαφθοράς, καθώς προκύπτουν σοβαρές ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες στελεχών μίας τράπεζας και μίας ΔΕΚΟ την περιοδο 2013 -2015.
Εξάλλου, μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά αγνώστων δραστών, κατέθεσε στην Ασφάλεια Αττικής η σύζυγος του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια.
Πηγή: Α’Πρόγραμμα, ΕΡΤ1
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος