ΚΙΝΑΛ: «Απογύμνωση» της ΛΑΡΚΟ από τους εργαζομένους της

Για «απογύμνωση» της ΛΑΡΚΟ από τους εργαζόμενους της κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι προχωρά σε απόλυση και εκδίωξή τους από τους εργατικούς οικίσκους όπου διαμένουν με την οικογένειές τους.

Η κυβέρνηση εξήγγειλε την απογύμνωση της ΛΑΡΚΟ από τους εργαζόμενους, την απόλυση και την εκδίωξή τους από τους εργατικούς οικίσκους όπου διαμένουν με την οικογένειές τους, προκειμένου να προχωρήσει στην πώληση της επιχείρησης. Έτσι τα ελλείμματα και την κακοδιαχείριση καλούνται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι, ακόμη και με την αστεγία τους” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής και προσθέτει:

Η κυβέρνηση δεν μεταβιβάζει την επιχείρηση, πουλάει το «κέλυφος» χωρίς εργαζόμενους, άνευ υποχρεώσεων, αλλά με ένα εμβληματικό όνομα και ένα ζηλευτό υπέδαφος. Ουσιαστικά μεταβιβάζει Εθνικές Γαίες.

Αντίθετα, εμείς εργαζόμαστε ώστε οι επενδύσεις να γίνονται για την εργασία, τον εθνικό πλούτο και τη διάχυση των οφειλών στην κοινωνία. Δεν επιτρέπεται να επιδιώκονται «τοποθετήσεις» με κάθε κοινωνικό ή περιβαλλοντικό κόστος. Ειδικά σε βάρος της εργασίας. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται στο πλάι των εργαζόμενων. Η μεταβίβαση πρέπει να γίνει εν λειτουργία και με πλήρη σεβασμό όλων των υποχρεώσεων έναντι των εργαζομένων“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος