Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε το 3χρονο κορίτσι και την οικιακή βοηθό που το συνόδευε στη Λεωφόρο Κηφισίας. Το παιδί νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη. Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι γονείς του.
Η γυναίκα που ήταν μαζί με το παιδί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ειναι περίπου 70 ετών. Τόσο η οικιακή βοηθός όσο και το παιδί είναι γεωργιανής καταγωγής.
Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κώστας Στάμου, η μηχανή κινούμενη στο ρεύμα προς Κηφισιά παρέσυρε τη γυναίκα και το παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθούσαν να περάσουν κάθετα τον δρόμο όταν η μηχανή ανέπτυξε ταχύτητα και τις παρέσυρε.
Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του ατυχήματος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος