Ιτέα: Μαχαιρώματα σε μαθητικό πάρτι – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Array

Άγριος καυγάς σε πάρτι παραλιακού κέντρου διασκέδασης έλαβε χώρα χθες στην Ιτέα, για ανεξήγητο λόγο, μεταξύ μαθητών της Γ’ Λυκείου και ενός εξωσχολικού.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου σε κατάστημα εστίασης της Ιτέας.

Ιτέα: Μαχαιρώματα σε μαθητικό πάρτι – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Οι μαθητές της 3ης τάξης του Γενικού Λυκείου Ιτέας πραγματοποιούσαν εκδήλωση για την χρηματοδότηση της εκδρομής του σχολείου τους. Μια παρέα παιδιών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, βγήκε από το κατάστημα και πήγε προς την παραλία. Εκεί –σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ- εμφανίστηκε εξωσχολικό άτομο, κάτοικος Αράχωβας, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.

Ακολούθησε συμπλοκή για άγνωστο λόγο, κατά την οποία ο εξωσχολικός έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο μαθητές 16 και 18 ετών στο πόδι.

Πιο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του 16χρονου, καθώς δέχτηκε την μαχαιριά σε απόσταση 2-3 εκατοστών από αρτηρία. Ευτυχώς, οι χειρουργοί του νοσοκομείου Άμφισσας έδωσαν άμεσα την ιατρική φροντίδα και δεν κινδύνεψε. Στον μηρό δέχτηκε το πλήγμα ο 18χρονος (ούτε και αυτός είχε σχέση με το σχολείο που διοργάνωσε το πάρτι). Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου και τα δύο άτομα, που μεταφέρθηκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται αύριο ή το αργότερο μεθαύριο να πάρουν εξιτήριο.

Μαθητής του σχολείου και θαμώνας, περιέγραψαν όσα έγιναν έξω από το κατάστημα που διοργανώθηκε το πάρτι, στην παραλιακή περιοχή Κίρρα Ιτέας, και την αναστάτωση που ακολούθησε. Τόνισαν ότι δεν έχει συμβεί ξανά περιστατικό τέτοιας έκτασης στην πόλη και πρόσθεσαν, ότι “πρόκειται ασφαλώς για θλιβερό και καταδικαστέο συμβάν”.

Για το συμβάν προανάκριση διεξάγει το Λιμεναρχείο Ιτέας, ενώ ο δράστης του επεισοδίου έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ρεπορτάζ: Νίκη Παπαδούλα/ Μιχάλης Βασιλάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος