Ηλιούπολη: Και δεύτερη γυναίκα δηλώνει θύμα σωματεμπορίας (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εντός της ημέρας καταθέτει στις αρχές και δεύτερη γυναίκα που κατήγγειλε βασανιστήρια και αιχμαλωσία όπως και η 19χρονη, ενώ η Αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες για οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας. Ταυτοποιήθηκε ήδη άτομο που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες αλλά και διαχειριστής ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου. Δύο ακόμη συνεργοί παραμένουν αταυτοποίητοι, καθώς η 19χρονη γνώριζε μόνο τα μικρά τους ονόματα.

Η 19χρονη κατήγγειλε πως ο ένστολος την είχε αιχμαλωτίσει στο διαμέρισμά του και την εξανάγκαζε να εκδίδεται σε σπίτι στην Ηλιούπολη ενώ ο πατέρας -σύμφωνα με τις καταγγελίες της νεαρής κοπέλας- τη βίαζε επί σειρά ετών όταν ήταν ανήλικη.

Η δικογραφία αποκαλύπτει ότι ο 39χρονος μεσολάβησε για να συμμετάσχει το θύμα σε ταινία ερωτικού περιεχομένου και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι τα θύματα είναι περισσότερα.

«Τρεις κοπέλες τουλάχιστον έχουν έρθει σε εμένα και μου έχουν πει ότι έχουν υποστεί τα ίδια βασανιστήρια και την ίδια αιχμαλωσία με την 19χρονη εντολέα μου. Η σύλληψη του αστυνομικού δημιουργεί ασφάλεια για να βγουν στην επιφάνεια και άλλα θύματα», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Ο 39χρονος αστυνομικός που κρίθηκε προφυλακιστέος, υποστήριξε ότι γνώριζε ότι η 19χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της και γι’ αυτό ήθελε να την προστατεύσει.

«Και σαν αστυνομικός και σαν άνθρωπος όταν άκουσα αυτά από την 19χρονη ήθελα να τη βοηθήσω. Επικοινώνησα με την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων Αθηνών και μου είπαν ότι επειδή δεν είναι ανήλικη δε μπορούν αν την αναλάβουν και μου είπαν να απευθυνθώ στη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο 39χρονος.

ΕΡΤ1- Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος