Υπόθεση σωματεμπορίας: Και δεύτερη γυναίκα καταγγέλλει τον 39χρονο (video)

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του αστυνομικού που κακοποιούσε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη αναμένονται ραγδαίες καθώς όλα δείχνουν ότι υπάρχουν και άλλα θύματα. Ήδη και δεύτερη γυναίκα αναμένεται να καταθέσει , ενώ η Αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες για οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας.

«Τρεις κοπέλες τουλάχιστον έχουν έρθει σε εμένα και μου έχουν πει ότι έχουν υποστεί τα ίδια βασανιστήρια και την ίδια αιχμαλωσία με την 19χρονη εντολέα μου. Η σύλληψη του αστυνομικού δημιουργεί ασφάλεια για να βγουν στην επιφάνεια και άλλα θύματα», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να εμφανιστούν ενώπιον της αρμόδιας Ανακρίτριας γυναίκες που καταγγέλλουν τον αστυνομικό, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

 Η Ανακρίτρια ενημερώθηκε το πρωί από τη δικηγόρο της 19χρονης για γυναίκα που αναμένεται να καταγγείλει -κατά πληροφορίες- ότι έπεσε και αυτή θύμα του αστυνομικού. Ότι κρατούνταν παράνομα, ότι τη χτυπούσε, τη βασάνιζε και την εξέδιδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η συγκεκριμένη γυναίκα υποστηρίζει ότι κρατούνταν και αυτή στην Ηλιούπολη και ότι δραπέτευσε πηδώντας από μπαλκόνι.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι πρόσωπο που γνώριζε για πολλά χρόνια τον αστυνομικό και ήξερε όλες τις επαφές του.

Ήδη η 19χρονη στις καταθέσεις της, κατονόμασε άτομα από «το δίκτυο» του 39χρονου.

Δύο από αυτά έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ δύο παραμένουν αταυτοποίητα, καθώς η 19χρονη γνώριζε μόνο τα μικρά τους ονόματα.

Η δικογραφία αποκαλύπτει ότι ο 39χρονος μεσολάβησε για να συμμετάσχει η 19χρονη σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Η κοπέλα που βοήθησε την 19χρονη να απελευθερωθεί

Εργαζόμενη σε καφέ, η κοπέλα καταθέτει πώς έκρυψε την 19χρονη ενώ ο 39χρονος την αναζητούσε:

«Με το που με είδε βούρκωσε και μου έκανε νοήματα ότι δε θέλει να μιλήσει. Εγώ τη ρώτησα αν προχθές ο σύντροφός της την είχε χτυπήσει και εκείνη μου έκανε πάλι νόημα βουρκωμένη ότι δε μπορεί να μιλήσει. Στη συνέχεια η 19χρονη έφυγε, αλλά εμφανίστηκε και πάλι λίγο αργότερα, τρομοκρατημένη και τότε η υπάλληλος την πήρε αγκαλιά, ενώ ο αστυνομικός την αναζητούσε.
Τον είδαμε να είναι πάνω στη μηχανή του και να κάνει βόλτες, τότε κατάλαβα ότι αυτός την έψαχνε και της είπα να πάει στο μπάνιο να κρυφτεί, όπως και έκανε. Μετά αυτός πέρασε άλλες δύο φορές, ενώ εκείνη συνέχισε να είναι στην τουαλέτα. Μετά την πήγαμε στην αποθήκη», αναφέρεται στην κατάθεση.

Απολογία 39χρονου: «Ήθελα να τη βοηθήσω»

Ο 39χρονος αστυνομικός απολογούμενος υποστήριξε ότι γνώριζε ότι η 19χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της και γι’ αυτό ήθελε να την προστατεύσει.

«Και σαν αστυνομικός και σαν άνθρωπος όταν άκουσα αυτά από την 19χρονη ήθελα να τη βοηθήσω. Επικοινώνησα με την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων Αθηνών και μου είπαν ότι επειδή δεν είναι ανήλικη δε μπορούν αν την αναλάβουν και μου είπαν να απευθυνθώ στη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο 39χρονος.

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ- Απάντηση Γεραπετρίτη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας τόνιζει: «Δεν έχουν δοθεί ακόμα τα στοιχεία και η φωτογραφία των εμπλεκομένων στη δημοσιότητα. Καταλαβαίνετε ότι το μήνυμα που στέλνετε με αυτή τη στάση είναι μη μιλάτε; Καταλαβαίνετε ότι φαίνεστε σαν να θέλετε κάποιους να καλύψετε;»

Απαντώντας ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης απάντησε ως προς τα ονόματα ότι «είναι θέμα Δικαιοσύνης αφού τηρείται τεκμήριο αθωότητας».

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος