Η ρήξη του ζευγαριού θα ρίξει φως στην υπόθεση – Οι Γ. Τσούκαλης και Γ. Κιουμής μιλούν για την υπόθεση της Πάτρας (video)

«Eίναι ένα σίριαλ, αν μιλήσουμε με όρους τηλεοπτικούς, με τέσσερα επεισόδια», δήλωσε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας μετά την ανεύρεση του τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο ίδιος τόνισε ότι «είναι κομβικής σημασίας η διαδρομή της κεταμίνης που αναμένεται να αποκαλυφθεί σύντομα». Και όπως είπε, οι εξελίξεις στις έρευνες θα είναι καταιγιστικές μια και «η ρήξη του ζευγαριού θα ρίξει φως στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Για την υπόθεση μίλησε στην ΕΡΤ και ο Γιάννης Κιούμης, ομότιμος καθ. Πνευμονολογίας – Λοιμωξιολογίας, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση καθώς η 33χρονη κατηγορούμενη είχε προμηθευτεί το βιβλίο του για τις επείγουσες ιατρικές επεμβάσεις. Και όπως ξεκαθάρισε ο γιατρός, «δεν υπάρχει στο βιβλίο μου οτιδήποτε που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μη θεραπευτικό σκοπό».

Δείτε επίσης:

Υπόθεση Πάτρας: Ολοκληρώνονται οι καταθέσεις γιατρών από το Καραμανδάνειο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος