Η ΕΡΤ Φλώρινας, θέλοντας να συμβάλει στην προσπάθεια στήριξης των προσφύγων και ανταποκρινόμενη στην επιθυμία πολλών ακροατών, συνεργάζεται με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μακεδονίας 102 FM και την ΕΡΤ3, με σκοπό την αποστολή βοήθειας στις οικογένειες που βρίσκονται στην Ειδομένη.
Τρόφιμα, είδη υγιεινής, παιδικές τροφές και φάρμακα είναι τα πλέον αναγκαία είδη που καλούνται να προσφέρουν όσοι επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν.
Η συγκέντρωσή τους θα γίνεται στην ΕΡΤ Φλώρινας, Μεγαρόβου 20, στο κέντρο της πόλης, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.
Ο Ρ/Σ Μακεδονίας και η ΕΡΤ3, σε συνεργασία με τους «Εθελοντές Κιλκίς – Θεσσαλονίκης Σύροι Πρόσφυγες», φροντίζουν για την αποστολή της βοήθειας στην Ειδομένη και, έχοντας ήδη εμπειρία στην παροχή βοήθειας, συμβουλεύουν:
Για να εξοικονομούν όλοι οι εθελοντές πολύτιμο χρόνο και δύναμη:
Φτιάξτε μία σακούλα ή όσες θέλετε με αυτά που ζητάμε, βάλτε την αγάπη σας, γράψτε τη με μαρκαδόρο και φέρτε τις στo σημείo συγκέντρωσης.
Τι μπορούν να περιλαμβάνουν οι σακούλες:
Έχουμε 4 κατηγορίες: Α. Γ. Π. Β.
Α. Ανδρική σακούλα: (χαρτί υγείας, οδοντόβουρτσα κι οδοντόπαστα, ξυραφάκι, σαπούνι, παστέλι ή μπάρα δημητριακών, κονσέρβα, κουτάλι ή πιρούνι) (Α)
Γ. Γυναικεία σακούλα: (Χαρτί υγείας, σερβιέτες, σαπούνι ή σαμπουάν ή μαντιλάκια καθαρισμού, οδοντόβουρτσα και οδοντόπαστα, κονσέρβα , κουτάλι ή πιρούνι) (Γ)
Π. Παιδική σακούλα: (Κρουασάν, χυμός, γάλα εβαπορέ, μπισκότα, ατομική μαρμελάδα+κουταλάκι) (Π)
Β. Βρεφική σακούλα: ( 6 πάνες, μωρομάντιλα, έτοιμο βρεφικό φαγητό σε βαζάκια, κουτάλι πλαστικό, γάλα από 6 μηνών) (Β)
ΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Α, Γ, Π ή Β
ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ για να ξέρουμε την κατηγορία του.
Κάθε σακούλα να μην περιέχει περισσότερα ή λιγότερα απ’ ό,τι αναφέρεται.
- Για το επόμενο διάστημα χρειάζονται ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ.
- Συσκευασίες φαγητού μιας χρήσης 375 ml με καπάκι, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2385 046330 & 2385 046333
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος