Η ανάρτηση του γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού σχετικά με το «μπλόκο» στην περιουσία του

Τη δικιά του απάντηση σχετικά με το δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρεται το όνομά του και ότι ελέγχεται για νομιμοποίηση εσόδων, δίνει μέσω ανάρτησης στο Instagram ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός την περιουσία του οποίου «μπλόκαρε» η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Τη δικιά του απάντηση σχετικά με το δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρεται το όνομά του και ότι ελέγχεται για νομιμοποίηση εσόδων, δίνει μέσω ανάρτησης στο Instagram ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός την περιουσία του οποίου «μπλόκαρε» η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Όπως αναφέρει «δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 20 χρόνια σε περισσότερες από 7 χώρες , έχοντας επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Η επαγγελματική μου δραστηριότητα, όπως και οι επιχειρήσεις μου, έχουν ελεγχθεί επανειλημμένα ανά τον κόσμο χωρίς ποτέ να μου καταλογιστεί οτιδήποτε παράνομο».

Στη συνέχεια αναρωτιέται πώς το δημοσίευμα «γνωρίζει ότι ελέγχομαι από κάποια αρχή, ενώ σε εμένα, τον “ελεγχόμενο”, δεν έχει κοινοποιηθεί οτιδήποτε σχετικό».

Και συνεχίζει αναφέροντας:

«Οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια στην ελληνική επικράτεια αφορούν τηλεοπτικές παραγωγές γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών που μεταδίδονται από όλους σχεδόν τους εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι τηλεοπτικές παραγωγές των επιχειρήσεών μου είναι διαθέσιμες σε όλους μέσω των σταθμών. Οι δαπάνες και οι πληρωμές είναι διαφανείς και προσβάσιμες σε όλους και αφορούν δημοσιογράφους και προμηθευτές καθώς και λοιπές εταιρικές υποχρεώσεις. Αυτό έχει διαπιστωθεί σε πέντε τουλάχιστον οικονομικούς ελέγχους που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους το πόθεν έσχες μου, στο οποίο απεικονίζονται πλήρως οι πηγές των εισοδημάτων μου ανά τον κόσμο.

Αποτελεί πάγια αρχή των εταιρειών μου και εμού να συνεργαζόμαστε και να διευκολύνουμε τις αρχές στην άσκηση του έργου τους. Αυτό θα πράξουμε και στο μέλλον όποτε χρειαστεί.

Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να διαβάλει εμένα ή τις εταιρείες μου, που απασχολούν εκατοντάδες έντιμους εργαζομένους, και θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον όσων δημοσιεύσουν ή αναπαραγάγουν ψευδείς ειδήσεις ή χρησιμοποιήσουν παράνομα προσωπικά ή εταιρικά δεδομένα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος