Γλυκά Νερά: Νέα μαρτυρία για ύποπτο όχημα – “Κλειδί” το DNA (video)

Την ώρα του ύστατου αντίο  στην Αλόννησο, όπου μεγάλωσε η Καρολαϊν, στα Γλυκά Νερά οι κάτοικοι ζητούν απαντήσεις, ενώ κλιμάκιο της Διώξης Ανθρωοκτονιών παραμένει στον τόπο της τραγωδίας ερευνώντας για στοιχείο που “ίσως να έχει ξεφύγει”. Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πάντως, δεν αποκλείεται οι κακοποιοί να προδωθούν από γενετικό υλικό που ενδεχομένως άφησαν στη μία ώρα φρίκης που παρέμειναν στο σπίτι.

Γείτονας μίλησε στην ΕΡΤ για ένα “πολύ παλιό Audi” με τρείς επιβαίνοντες που κυκλοφορούσαν προ ημερών στην περιοχή.

“Κλειδί” χαρακτηρίζεται το γενετικό υλικό που ίσως από λάθος άφησαν οι δράστες και από το οποίο ελπίζουν όλοι να προκύψει ταυτοποίηση με σεσημασμένους βαρυποινίτες που είναι καταγεγραμμένοι στη βάση δεδομένων.

Οι ειδικοί έχουν καταφέρει να περιορίσουν τα πρόσωπα στην λίστα υπόπτων αφήνοντας κυρίως βαρυποινίτες από τα Βαλκάνια, πιθανότατα σεσημασμένους.

Στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. είναι και οπτικό υλικό που έχει καταγράψει έναν ύποπτο να κινείται σε μικρή απόσταση από το σπίτι τις επίμαχες ώρες 5-6 το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Οι αρχές πραγματοποιούν επίσης, σαρώσεις σημάτων κινητών τηλεφώνων που εξέπεμψαν από τις 3.00 έως τις 6.00 το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. σαρώνει σήματα κινητών και για τον εντοπισμό σημάτων κινητών τηλεφώνων που δεν ανήκουν σε κατοίκους της περιοχής.

Σύμμαχος των Αρχών για να εντοπίσουν σήμα από τα τηλέφωνα των δραστών είναι το γεγονός ότι η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη αλλά και το γεγονός ότι στις 5.00 το πρωί που έγινε η ληστεία δεν κυκλοφορεί κόσμος έξω και έτσι μπορούν πιο εύκολα να αποκαλυφθούν εκπομπές από ύποπτα κινητά τηλέφωνα.

Για το ειδεχθές έγκλημα παρενέβη ο Άρειος Πάγος, με τον εισαγγελέα Βασίλη Πλιώτα να ζητά από τους συναδέλφους του να εξαντλήσουν κάθε δικονομική δυνατότητα για την εξιχνίαση της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ και όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, μπορεί να επικοινωνεί στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-64.42.694 και 210-64.11.111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Καλαφάτης, Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος