Γ. Καπουτζίδης στην ΕΡΤ: Και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψει ένας ομοφυλόφιλος, θα είναι πιο κάτω από έναν δολοφόνο

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» και μίλησε για την ζωή, την καριέρα του αλλά και τον έρωτα, λόγω και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε ότι «τα κακά σχόλια υπήρχαν πάντοτε και ο λόγος που κάποιοι άνθρωποι μιλούσαμε πολύ είναι επειδή γνωρίζαμε ότι υπάρχουν. Μιλάμε για τη Βουλή, έχουν ειπωθεί εκεί ανεπίτρεπτα πράγματα. Θα ήθελα να πω ένα μπράβο, να φύγω από κόμματα, να αναγνωρίσουμε ότι με την αλληλεγγύη και την ενότητα προχωράει αυτή η κοινωνία.

Όλα ήταν αναμενόμενα. Η ελπίδα που είχαμε ήταν ότι το ΚΚΕ θα κράταγε μια διαφορετική στάση. Σαν Γιώργο με απογοήτευσε. Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα πρέπει να απομακρυνθεί από το κόμμα. Θα αλλάξουν οι ζωές κάποιων οικογενειών. Πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια».

 «Για να καταλάβετε πού βρισκόμαστε, πόσο ριζωμένο είναι το μίσος και η διάκριση, τόσο παγιωμένη, αυτή τη στιγμή στην ελληνική πολιτεία αν ένας δολοφόνος θέλει να κάνει παιδί με μια έμπορο ναρκωτικών, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κανένας νόμος δεν τους εμποδίζει, καμιά Ιερά Σύνοδος δεν θα βγάλει απόφαση. Αυτό δείχνει πόσο πιο κάτω μας έχουν.

Και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις θα είσαι πιο κάτω από έναν δολοφόνο από τη στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος.

Καταλαβαίνετε ποια ήταν η αφετηρία μας, ποια σκέψη πρέπει να ξεριζώσουμε;

Δεν τελειώνει γιατί είναι προσωπική επιλογή του καθένα να καθίσει να σκεφτεί», είπε χαρακτηριστικά, αναγνωρίζοντας ότι γίνεται πλέον ένα βήμα πιο μπροστά από το κράτος που σταματά -θεωρητικά- να κρίνει τους πολίτες του με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Αν και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, ανέφερε ότι θα ήθελε να ήταν γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά «μου αρέσει πολύ ο έρωτας, όταν ερωτεύομαι είναι υπέροχα».

«Έχω κάνει τρέλες να πηγαινοέρχομαι με αεροπλάνα. Πεθαίνω για αυτό το πράγμα, είναι το καλύτερό μου. Να ερωτευτώ τον άλλον και να μένει Αργεντινή; Μου αρέσει πάρα πολύ. Στις άλλες χώρες τα πάω καλά, στην Ελλάδα δεν τα πηγαίνω» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, απαντώντας σε ερώτηση αν η αναγνωρισιμότητά του τον δυσκολεύει στην προσωπική του ζωή, αποκάλυψε κάτι που του είπε ο πρώην σύντροφός του.

«Εμένα μου φαίνεται ότι είμαι απλά ο Γιώργος, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο άλλος με σκέφτεται κάπως αλλιώς. Μου έχει πει ο τελευταίος σύντροφός μου -που τον αγαπώ πολύ και με αγαπά- ότι εγώ νόμιζα ότι τα έφτιαξα με τον Χρήστο Μελίτη (σ.σ. ο ρόλος από το σίριαλ Εθνική Ελλάδος) και τελικά τα είχα φτιάξει με τον Χοσέ (σ.σ. από τις Σαββατογεννημένες). Αυτό είναι το πιο αστείο γιατί νόμιζε ότι θα γνωρίσει έναν σοβαρό άνθρωπο, συγκροτημένο» είπε με χιούμορ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος