Φόβος και τρόμος στον Άγιο Στέφανο από συμμορία ανηλίκων (video)

Array

Στον εισαγγελέα ο ένας από τους δράστες του νέου επεισοδίου βίας μεταξύ ανηλίκων, στον Άγιο Στέφανο. Ταυτοποιήθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία και αναζητούνται άλλοι τέσσερις. Χτυπούσαν 16χρονο στο κεφάλι με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο.

Μέσα σε ένα μικρό στενάκι μέσα στον Άγιο Στέφανο, τη Δευτέρα το μεσημέρι σημειώθηκε ένα περιστατικό, πέντε ανήλικοι επιτέθηκαν σε ένα 16χρονο και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Μάλιστα τον χτύπησαν και με κάποιο ξύλο στο κεφάλι τον νεαρό, σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους πέντε, βιντεοσκοπούσε την επίθεση.

Ενημερώθηκε η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενός 15χρονου. Συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται δύο 14χρονοι και δύο 15χρονοι. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ που έχουμε κάνει στην περιοχή, είναι συχνά τέτοια περιστατικά παραβατικότητας σε μικρές ηλικίες, γιατί δεν είναι η μοναδική περίπτωση.

Στην ουσία είναι κάποια επίδειξη η οποία γίνεται τώρα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα στο διαδίκτυο, αλλά σίγουρα χρήζει προσέγγισης επιστημονικής, υπό την ευρύτερη έννοια. Ο 15χρονος ο οποίος συνελήφθη μαζί με τους γονείς του,  στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε την Τρίτη 10/1/2023 στον εισαγγελέα και έχει οριστεί, όπως μαθαίνουμε, δικάσιμος για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος