Άγιος Στέφανος: Πέντε ανήλικοι χτυπούσαν στο κεφάλι 16χρονο με ξύλινο αντικείμενο – 15χρονος συνελήφθη

Νέα επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων, σημειώθηκε στον Άγιο Στέφανο. Στη σύλληψη ενός 15χρονου προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, με την κατηγορία ότι μαζί με ακόμα τέσσερα ανήλικα άτομα επιτέθηκαν σε 16χρονο χτυπώντας τον στο κεφάλι με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 9-1-2023, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγίου Στεφάνου, 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Σε βάρος 4 ανηλίκων (2 ημεδαπών, 14 και 15 ετών και 2 αλλοδαπών, 14 και 15 ετών), που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του ανωτέρω κατηγορούμενου, σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-1-2023, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 16χρονο ημεδαπό στο κεφάλι, με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 14χρονος αλλοδαπός βιντεοσκοπούσε το συμβάν.

Έπειτα από αναζητήσεις, οι ανωτέρω αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 15χρονο ημεδαπό, τον οποίο οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Στεφάνου, όπου και συνελήφθη.

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν και οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος