Εβδομάδα εξελίξεων στην υπόθεση της Πάτρας – Καταθέτουν συγγενικά πρόσωπα της 33χρονης κατηγορούμενης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών μεταβαίνει στην Πάτρα και το πρωί της Δευτέρας (20/6) οι γονείς της 33χρονης μητέρας θα μεταβούν στην Ασφάλεια Πατρών για να καταθέσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία την ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της. Ο εν διαστάσει σύζυγος της 33χρονης και πατέρας των τριών παιδιών έχει καταθέσει ήδη, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον πατέρα του. Οι καταθέσεις τους δόθηκαν στο Ανθρωποκτονιών, στην Αθήνα.

Δήλωση Λέων στη ΕΡΤ

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Γρηγόρης Λέων είπε ότι οι συνθήκες πλέον έχουν ωριμάσει και το πόρισμα δεν θα έχει περιθώρια επανελέγχων. Όπως ανέφερε ακόμα θα κατατεθούν σαφείς και βέβαιες αιτίες θανάτου αυτή την εβδομάδα για τα δύο παιδιά. Όσον αφορά στις δύο πραγματογνωμοσύνες, ο κ. Λέων είπε ότι δεν άργησαν αλλά οι πραγματογνώμονες εκμεταλλεύτηκαν όλο το χρόνο για να μην υπάρξουν πισωγυρίσματα. Για τον θάνατο της 9χρονης είπε ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να μάθουμε τι ακριβώς έγινε.

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Λέων μιλώντας στον ΣΚΑΪ μετέφερε ότι ο προϊσταμένος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, κ. Νίκος Καρακούκης αυτό που επέλεξε δεν είναι απλά να διαβάσει τα ευρήματα που ήδη υπήρχαν, αλλά να τα επιβεβαιώσει ένα προς ένα έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα να ζητηθεί όποιος μελλοντικός επανέλεγχος.

Σχετική είδηση: Λέων για υπόθεση Πάτρας: Δεν χορηγήθηκε κεταμίνη στα δύο πρώτα παιδιά – Τα ευρήματα δείχνουν ασφυκτικό θάνατο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος