Τη Νάνα Μούσχουρη θα τιμήσει ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, καθώς με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα την ανακηρύξει επίτιμη δημότη και θα της απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης.
Η εκδήλωση τιμής στη μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα με τη διεθνή καριέρα και αναγνώριση, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Νοεμβρίου (19:00) στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία» της Βούλας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα συμμετέχει η παιδική χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.
Η Νάνα Μούσχουρη έχει τιμηθεί πολλάκις για τη συνεισφορά της στον ελληνικό και παγκόσμιο πολιτισμό και μάλιστα το γαλλικό κράτος της έχει απονείμει την τιμητική διάκριση «Ταξιάρχης του Εθνικού Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής» το 2019, ενώ μεταξύ των πολλών βραβείων που έχει λάβει είναι και το «Echo Music Prize» από τη Γερμανική Ακαδημία Φωνολογίας το 2015 για το σύνολο της σπουδαίας καριέρας της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος