Επεισοδιακή εξέταση Ηλιάδη στη δίκη για την 9χρονη: “Είμαι η φωνή της”, τόνισε

Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη η εξέταση του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη από τον συνήγορο υπεράσπισης της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, στο πλαίσιο της δίκης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

«Θα ξαναπώ ότι είμαι η φωνή της Τζωρτζίνας στο δικαστήριο και πιστεύω ότι μετά από αυτό, η αγκαλιά για τέτοια παιδιά θα είναι ακόμα πιο μεγάλη» τόνισε συγκινημένος ο Ανδρέας Ηλιάδης κατά την έξοδό του από το δικαστήριο μετά από μια εξοντωτική εξέταση από τον Αλέξη Κούγια. Πολλές φορές, οι τόνοι στο δικαστήριο ανέβηκαν, με το γνωστό ποινικολόγο να εξαπολύει επίθεση στο μάρτυρα.

Αλέξης Κούγιας: Βρήκατε μια παντελώς αθώα και φτωχή κοπέλα και την καταστρέψατε. Την κοροϊδεύατε. Όλοι (οι γιατροί) την κοροϊδεύατε. Γιατί, αφού την υποψιαζόσασταν για σύνδρομο Μινχάουζεν, δεν πήγατε σε Εισαγγελέα;

Ανδρέας Ηλιάδης: Είμαι γιατρός, πήγα σε επιστήμονες, δεν ήταν ο ρόλος μου να πάω στη δικαιοσύνη.

Ο γνωστός εντατικολόγος από την πλευρά του, έδωσε αιχμηρή απάντηση στον υπερασπιστή της 34χρονης από την Πάτρα, σχετικά με δηλώσεις του τελευταίου για το ρόλο του κ. Ηλιαδη στις μεταμοσχεύσεις οργάνων.

«Οι παιδικές καρδιές δεν αγοράζονται, δωρίζονται. Άτακτοι ιατρικοί όροι που δεν μπορούν να ενωθούν με τίποτα μεταξυ τους, δημιουργούν παρεξηγήσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Στο δικαστήριο, στο πλευρό του Ανδρέα Ηλιαδη, η εξέταση του οποίου θα συνεχιστεί και αύριο, βρέθηκαν μέλη του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και της Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος