Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για τον διαμελισμό Βρετανού τουρίστα από ελικόπτερο

Array

Ελεύθεροι αφέθηκαν από την εισαγγελία οι τρεις συλληφθέντες για τον τραγικό θάνατο του 22χρονου Βρετανού επιβάτη το απόγευμα της Δευτέρας 25/7, σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στα Σπάτα. Παράλληλα διατάχτηκε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Oι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες, καθώς θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η εισαγγελική έρευνα, για τα αίτια του συμβάντος στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες.

Ο 22χρονος και τουλάχιστον ένα από τα αδέρφια του επέστρεφαν στην Αθήνα από τη Μύκονο με μισθωμένο ελικόπτερο, ενώ σε άλλο ελικόπτερο επέβαιναν οι γονείς του. Ο 22χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν χτυπήθηκε από τον πίσω έλικα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο πιλότος του ελικοπτέρου, ενώ οι άλλοι δύο είναι τεχνικοί εδάφους της εταιρείας από την οποία ο 22χρονος και οι φίλοι του είχαν μισθώσει το ελικόπτερο.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων.

Ρεπορτάζ: Bαλέρια Δολαψάκη

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος