«Ελάτε πιο κοντά» – Η συγκινητική καμπάνια για τα άτομα με αναπηρία (video)

Δείτε το συγκινητικο βίντεο ευαισθητοποίησης για τα άτομα με αναπηρία που θα μας βάλει όλους σε σκέψεις. «Ελάτε πιο κοντά», μας ζητάει ο πρωταγωνιστής του εμπνευσμένου διαφημιστικού σποτ με αφορμή τον σημερινό εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία. Είναι τόσο απλό. Ας το κάνουμε.

Με αφορμή τη διαπίστωση ότι ενώ σχεδόν όλοι σέβονται τους ΑμεΑ, σπανίως τους πλησιάζουν, η ελβετική Mη Kερδοσκοπική Oργάνωση Pro Infirmis δημιούργησε ένα βίντεο ευσθητοποίησης της κοινής γνώμης. Γιατί όπως δείχνει και το βίντεο, δεν χρειάζονται οι άνθρωποι με αναπηρία να κρύβονται ή να μεταμφιέζονται για να τους πλησιάσουμε.

Η εκπομπή «Συνδέσεις», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, παρουσίασε το έξυπνο και ταυτόχρονα αποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει έναν άνθρωπο, ντυμένο με στολή αρκούδας, να προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου, μοιράζοντας αγκαλιές και λόγια αγάπης.

Το ολιγόλεπτο φιλμ, στην πλατεία μιας πόλης, τελειώνει με τον πρωταγωνιστή, να βγάζει την κουκούλα της στολής και να αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

«Χρειάζεται να μεταμφιεζόμαστε για να έρθουμε πιο κοντά;», αναρωτιέται στο τέλος ο άνδρας με ειδικές ανάγκες, βγάζοντας το «κουστούμι παραλλαγής», καλώντας μας να έρθουμε πιο κοντά.

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος