Πώς ο 33χρονος από βασικός μάρτυρας έγινε βασικός ύποπτος – Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο

Την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί ο 33χρονος ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του. Απευθείας από την ΓΑΔΑ όπου κρατείται ο συζυγοκτόνος, μίλησε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, εξηγώντας ότι την άμεση μετάβαση ζήτησε ο εντολέας.

Η ιατροδικαστική έκθεση δεν αλλάζει κάτι, αναφέρεται στους παλμούς του θύματος κατά την ώρα της θανάτωσης ενώ ο ίδιος ο εντολέας έχει ομολογήσει σε επίπεδο προανάκρισης ότι προφανώς το θύμα είχε αντίληψη, τόνισε ο δικηγόρος και επανέλαβε: «Δεν υπάρχει ούτε προσχεδιασμός, ούτε άλλο κίνητρο, ούτε συνεργός».

«Είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος για την πράξη, ενώ προετοιμάζεται η απολογία της Τρίτης. με βάση όλες τις πτυχές που ο ίδιος έχει ομολογήσει, πρόσθεσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Υπάρχουν κάποια στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. αλλά γεγονός παραμένει ότι  είναι ομολογημένη πράξη. Δεν θα ζητήσει ψυχιατρική συνδρομή εκτός αν κριθεί αναγκαίο”, ανέφερε επίσης ο συνήγορος του πιλότου.

Σχετικά με το παιδί επανέλαβε ότι «μέριμνα του κι αποκλειστικός γνώμονας είναι να είναι καλά ενώ ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει κάνει παρέμβαση ως όφειλε».

«Κανένας από εμάς δεν μπορεί να μπεί στην ψυχολογική κατάσταση αυτού του ανθρώπου. Την Τρίτη θα τοποθετηθεί η Ανακριτική Αρχή για να διαλευκάνει και την πιο σκοτεινή στιγμή αυτής της υπόθεσης» , ανέφερε τέλος ο δικηγόρος συνοψίζοντας ότι η υπερασπιστική  γραμμή θα είναι ότι η δολοφονία της Καρολάιν έγινε «κατόπιν εξέλιξης έτερων γεγονότων», ενώ προηγήθηκε  διαπληκτισμός μεταξύ του ζευγαριού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος