Οι δηλώσεις του πιλότου μέσα από τα κρατητήρια: Μου αξίζει η τιμωρία

Δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έκανε μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος που το βράδυ της Πέμπτης ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος. Με νοιάζει μόνο το παιδί. Έκρυψα την αλήθεια μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω. Μου αξίζει η τιμωρία μου και αρνήθηκα να με εξετάσει ψυχίατρος, είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έγινε», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν.

Αναφορικά με την κόρη του Λυδία, ο 33χρονος πιλότος δήλωσε: «Ένα πράγμα θέλω πια. Το παιδί μας, η Λυδία να πάει είτε στη μια μου οικογένεια είτε στην άλλη μου οικογένεια. Η Λυδία είναι όλη μου η ζωή. Οι καυγάδες που είχαμε με την Καρολάιν αφορούσαν μόνο το παιδί μας».

Γλυκά Νερά: Εξαφάνισε και τις βέρες ο συζυγοκτόνος – Ομολόγησε ότι ξύπνησε την 20χρονη και την σκότωσε

Το διαβιβαστικό της αστυνομίας αποδομεί το αφήγημα του ευτυχισμένου ζευγαριού, που παρουσίαζε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του. Ο συζυγοκτόνος μίλησε για δεύτερη φορά στους αστυνομικούς στις 3 περίπου τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου όπου και τους είπε ότι ξύπνησε την Καρολάιν και την σκότωσε. Ο θάνατος δεν επήλθε ακαριαίως, αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του για τα όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας, καθώς αναφέρει πως το θύμα κοιμόταν λίγα λεπτά πριν θανατωθεί με αγωνιώδη και ασφυκτικό τρόπο που διήρκεσε περίπου 6 λεπτά.

Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ κρατείται o 32χρονος και κατά το πρώτο 24ωρο εκτός από τους δικηγόρους τον επισκέφτηκε ο αδερφός του. Την Τρίτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου

Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης ανέφερε πως ο 33χρονος είναι συντετριμμένος είπε ότι «το συγγνώμη είναι η μικρότερη λέξη που μπορεί να εκφέρει. Συγγνώμη ζητά από τις δύο οικογένειες και προς όλους», διευκρίνισε.

«Δεν είχε κίνητρο, δεν είχε προσχεδιάσει το οτιδήποτε», υπογράμμισε μεταφέροντας τις θέσεις τους εντολέως του.

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι «τα πραγματικά περιστατικά μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικά», σχολιάζοντας το πόρισμα της ιατροδικαστής. «Δεν πάει να κρυφτεί πίσω από νομικά παράθυρα ο εντολέας μου. Σε καμία περίπτωση ούτε το κίνητρο υπήρχε, ούτε είχε προσχεδιαστεί τίποτα. Δεν υπήρχε κανένας συνεργός».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος