Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.
Ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος παραμένει ως βασικός ύποπτος των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, χθες αργά το απόγευμα κρίθηκε απαραίτητο να κληθεί και πάλι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση, καθώς έχουν διαπιστωθεί αρκετές αναντιστοιχίες σε αυτά που έχει υποστηρίξει και στα όσα έχουν μπορέσει οι αστυνομικοί να συλλέξουν, είτε με αξιοποίηση μαρτυρικών καταθέσεων, είτε με βίντεο, οπτικό υλικό, αλλά και από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων.
Ο κρεοπώλης έμεινε όλη τη νύχτα στη Ασφάλεια χωρίς όμως να ομολογήσει ότι εμπλέκεται στην υπόθεση εξαφάνισης. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εστάλη δικογραφία προκειμένου να υπάρξει ένταλμα ώστε να συλληφθεί.
Ο ίδιος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και για αυτά τα οποία του έχει αποδώσει ένας συγκρατούμενος του σε κελί κράτησης στην Αστυνομική Διεύθυνση. Φέρεται να είχε υποστηρίξει το άτομο αυτό ότι τον ρώτησε για το πώς είναι η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού και να του αναφέρει ότι έχει μπλέξει αποδεχόμενος, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ανθρωποκτονία. Δεν έχει μέχρι στιγμής αποδειχθεί κάτι.
Ενδιαφέρον επίσης προκύπτει και από την εμπλοκή ενός προσώπου ηλικίας 36 ετών, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν και αυτός στην περιοχή της εξαφάνισης. Υπάρχει στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο, ενώ φαίνεται να έχει ανταλλάξει και κάποια μηνύματα με τον 50χρονο, τα οποία έχουν σβηστεί.
Εκτιμούν οι αρχές ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίλυση του συγκεκριμένου μυστηρίου. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ίχνος από τον 31χρονο, ο οποίος αναζητείται από τις 4 του μήνα.
Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος, Μιχάλης Βασιλάκης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος