Αναζητείται ο 12ος δράστης για τη δολοφονία του Άλκη – Κλείνουν, ο ένας μετά τον άλλο, οι σύνδεσμοι – Eκδηλώσεις μνήμης (video)

Eκδηλώσεις στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού πραγματοποιήθηκαν και σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Μαθητές και γονείς του 79ου Δημοτικού Σχολείου που βρίσκεται πλησίον του σημείου που δολοφονήθηκε ο 19χρονος συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Χαριλάου και έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενάντια στη βία.

Εντός της εβδομάδας τα μέτρα της κυβέρνησης

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα μέτρα της κυβέρνησης για την πάταξη της οπαδικής βίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον 12ο εμπλεκόμενο στην δολοφονία του φοιτητή που έχασε αναίτια τη ζωή από χούλιγκαν σε μια «τυφλή» οπαδική επίθεση.

Αναζητείται ο 12ος δράστης για τη δολοφονία του Άλκη – Κλείνουν, ο ένας μετά τον άλλο, οι σύνδεσμοι – Eκδηλώσεις μνήμης (video)
Μηνύματα από απλό κόσμο στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού. (MEGAPRESS/ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ)

Και ενώ η Αστυνομία επιχειρεί να συνθέσει το παζλ για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του 12ου ατόμου, του επονομαζόμενου «Ντίνου» που εμπλέκεται στη δολοφονία του Αλκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος διαμηνύει πως δεν θα επαναλειτουργήσουν οι σύνδεσμοι που σφραγίζονται, λίγες ημέρες πριν η κυβέρνηση ανακοινώσει το πλέγμα μέτρων για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Εν τω μεταξύ, έντεκα συνδέσμους οπαδών σφράγισαν το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης:

«Μετά από αποφάσεις των Αστυνομικών Τμημάτων Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Νεάπολης – Συκεών, Λαγκαδά, Δέλτα, Παύλου Μελά, Ωραιοκάστρου και Πυλαίας – Χορτιάτη, σήμερα 12 Φεβρουαρίου 2022, σφραγίσθηκαν συνολικά έντεκα γραφεία – εντευκτήρια Λεσχών φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσαν χωρίς προβλεπόμενη – απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής“. Είχαν προηγηθεί ανάλογες αποφάσεις για άλλα πέντε (5) παραρτήματα Λεσχών φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσαν χωρίς προβλεπόμενη – απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής.

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος