Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν, στην Αργυρούπολη, δύο Αλβανοί, με την κατηγορία της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων κατ’ εξακολούθηση και συναυτουργία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε χρονικό διάστημα περίπου μιας ώρας, οι δύο συλληφθέντες προσποιούμενοι τους πελάτες αγόρασαν διάφορα προϊόντα από τρία καταστήματα στην Αργυρούπολη, με τη χρήση πλαστών χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ.
Στη συνέχεια ενημερώθηκε σχετικά το Κέντρο της Αμεσης Δράσης και αστυνομικοί που έσπευσαν στην Αργυρούπολη, εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 πλαστά χαρτονομίσματα.
Σημειώνεται, ότι οι δράστες έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, καθώς και για κλοπές και ναρκωτικά. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος