Δωρεάν rapid test στο Ηράκλειο Αττικής στις 30 Μαρτίου

Για άλλη μία φορά διοργανώνονται rapid covid test στο Ηράκλειο Αττικής για τους κατοίκους της πόλης. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, θα υλοποιήσουν αυτή τη δράση.

Δωρεάν rapid test στο Ηράκλειο Αττικής στις 30 ΜαρτίουΌπως αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του: “Η Κινητή Ομάδα Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας θα βρίσκεται στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου (Κουντουριώτου & Νεότητος) την Τρίτη 30 Μαρτίου από τις 10.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι για να διεξάγει τα τεστ σε όσους Ηρακλειώτες επιθυμούν να εξεταστούν.

Για να κάνει κάποιος το τεστ δεν χρειάζεται να κλείσει ραντεβού, απλά να στείλει SMS με τον κωδικό 1 στο 13033, να έχει μαζί την αστυνομική του ταυτότητα και να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του.

Εξετάζονται άτομα από 10 ετών και πάνω, ενώ τα αποτελέσματα βγαίνουν μέσα σε λίγα λεπτά. Οι θετικοί στον ιό ειδοποιούνται άμεσα από την ομάδα των εξεταστών για να πάρουν οδηγίες σχετικά με τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος