Μαφιόζικη εκτέλεση ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα – Τι λέει ο πατέρας του θύματος (video)

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι το πρωί σε ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στον Γέρακα. Πρόκειται για έναν 38χρονο επιχειρηματία, ο οποίος έπεσε νεκρός λίγο μετά τις 08:00 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τουλάχιστον τρεις άνδρες έφθασαν στο σημείο της επίθεσης με ένα κλειστό βαν και γάζωσαν τον άτυχο άνδρα. Στο σημείο βρέθηκαν 25 κάλυκες.

Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν με το βαν, το οποίο έκαψαν στην Παλλήνη, από όπου και αποχώρησαν με μηχανές μεγάλου κυβισμού προς την περιοχή του Ασπροπύργου.

Οι κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα του θύματος δεν λειτουργούσαν και έτσι δεν έχει καταγραφεί η δολοφονική επίθεση.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς το θύμα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση.

Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου – Τι λέει ο πατέρας του

Ο Αναστάσιος Μήτσου, πατέρας του 38χρονου πρατηριούχου βενζίνης που δολοφονήθηκε το πρωί του Σάββατου, παρά τον πόνο του για την εκτέλεση του γιου του, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση καταγγέλλοντας ότι «η νύχτα» σκότωσε το παιδί του. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του. Οι βρώμικοι Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα.

Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων καθαρόςς, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο καυσίμων ή να μην είναι υπόδουλος κακοποιών.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια και ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των λαθρεμπόρων της νύχτας και των μπράβων.

Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.

Οι “έμπειροι” αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι, πώς και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα.

ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.

Όχι άλλο αίμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χώρο της νύχτας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ»

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος