Δολοφονία Γλυκά Νερά: Live όλες οι εξελίξεις

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλες τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά που οδήγησαν στη σύλληψη του 33χρονου συζύγου της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» η  εγκληματολόγος, Δέσποινα Σβουρδάκου.είπε ότι εδώ έχουμε ένα έγκλημα ζηλοτυπίας, στο οποίο ο δράστης «δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα συναισθήματά του και ξεπέρασε αυτή την κόκκινη γραμμή».

«Βλέπουμε μια ανατροπή. Ενώ στην αρχή λέγαμε ότι ήταν ληστεία με ανθρωποκτονία, τώρα έχουμε πάλι ανατροπή. Η ανθρωποκτονία στα Γλυκά Νερά σόκαρε την ελληνική κοινωνία. Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Ο άνθρωπος που έχει μια ωραία ζωή… Η βιτρίνα καταρρέει. Κανένας αθώος στη φυλακή. Γίνεται έρευνα και από τις αποδείξεις που έχει η αστυνομία σκιαγραφεί το προφίλ και φτιάχνει τη δικογραφία. Χρειάζονται αποδείξεις για να μην καταρρεύσει η δικογραφία», ανέφερε η εγκληματολόγος.

«Στη συγκεκριμένη υπόθεση ο δράστης δεν μπορεί να επικαλεστεί ότι ήταν εν βρασμώ ψυχής γιατί προσπάθησε να σκηνοθετήσει το τέλειο έγκλημα. Προσπάθησε να πάρει στοιχεία από έγκλημα το οποίο γνώριζε από φίλο του έτσι ώστε να στρέψει τις Αρχές σε κάποιο ανεξιχνίαστο έγκλημα ή να στρέψει τις αρχές σε δύο τρία άτομα τα οποία είχαν ως κίνητρο τη ληστεία. Για να κάνει οφθαλμοφανή την προσπάθεια του αυτή έφτασε στο σημείο να σκοτώσει το ίδιο του σκυλί», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος