Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας για βιασμό: Κατέθεσε ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας – Ένταση στο δικαστήριο

Με την κατάθεση του πατέρα της ανήλικης αθλήτριας, που καταγγέλλει τον βιασμό της όταν ήταν μόλις 11 ετών, αλλά και καταθέσεις άλλων μαρτύρων, συνεχίζεται η δίκη του 39χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας.

Στο ίδιο μήκος κύματος με την κατάθεση της μητέρας που είχε προηγηθεί  ήταν και η κατάθεση του πατέρα. Αναφέρθηκε στο ηχογραφημένο μήνυμα που η ίδια η αθλήτρια είχε αφήσει στο κινητό του πατέρα της για να αποκαλύψει στους γονείς της τη σεξουαλική κακοποίηση την οποία δεχόταν από τον προπονητή της. Οι γονείς της, όπως λένε σοκαρίστηκαν, γιατί επρόκειτο για έναν άνθρωπο στον οποίο είχαν εμπιστοσύνη ενώ μίλησαν για πλαίσιο τρομοκράτησης από τότε που το παιδί ήταν έντεκα ετών.

Να σημειωθεί ότι υπήρξε ένταση όταν ο κατηγορούμενος άρχισε να ρωτά σε υψηλούς τόνους τον πατέρα της αθλήτριας γιατί αμφισβητεί την προπονητική του μέθοδο ενώ ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας του ότι «μαζί πανηγυρίζαμε τις μεγάλες επιτυχίες της κόρης σου».

Ανάμεσα στους μάρτυρες κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Ωρωπού ο οποίος ανέφερε πως δεν γνώριζε ούτε υπήρχε κάποια φήμη ότι η νεαρή αθλήτρια και ο προπονητής της διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Ο προπονητής κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου, κατηγορίες που τις έχει αποδεχτεί, αρνείται όμως κάθετα την κατηγορία του βιασμού που του αποδίδεται.

Ρεπορτάζ: Βαλέρια Δολαψάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος