Δεύτερη επίσκεψη του Τ. Θεοδωρικάκου στους τραυματίες αστυνομικούς στο 401

Θρίλερ με αρχικά δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων δύο αστυνομικοί, εκτυλίχθηκε χθες αργά το βράδυ, κοντά στα Πατήσια με τους περίοικους της περιοχής αυτής, να δηλώνουν ακόμα αναστατωμένοι. Σήμερα (3/7) κατέληξε και ο ένας εκ των τραυματιών που νοσηλευόταν διασωληνωμένος ανεβάζοντας τους νεκρούς στους τρεις.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφθηκε τους δύο αστυνομικούς, που χθες βράδυ τραυματίστηκαν, στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, κάνοντας το καθήκον τους. Σε δήλωσή του ανέφερε ότι είναι αρκετά καλύτερα στην υγεία τους, ύστερα από τα χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκαν. «Πληροφορηθήκαμε τα νέα και σταθήκαμε δίπλα στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, σε μια δύσκολη γειτονιά, όπου και εκεί ενισχύονται καθημερινά όλο και περισσότερο τα μέτρα αστυνόμευσης με σκοπό να στηριχθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών», τόνισε ο Υπουργός.

Ευχαρίστηκε ξανά τους γενναίους αστυνομικούς για το σθένος που έδειξαν χθες βράδυ και υπογράμμισε ότι η Ελληνική Αστυνομία δρα αποτελεσματικά και σώζει ζωές. «Οι πολίτες δεν πρέπει να ξεχνούν την πολύτιμη συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος