O Νίκος Ανδρουλάκης περιηγήθηκε στα περίπτερα της 90ης ΔΕΘ αμέσως μετά τη συνάντησή του με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ–HELEXPO.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ξεκίνησε την περιήγησή του από περίπτερα μέσων ενημέρωσης, στη διαδρομή του δοκίμασε ένα κοκτέιλ με ρετσίνα ενώ μεταξύ άλλων βρέθηκε στο περίπτερο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τους ανθρώπους της ομάδας να του χαρίζουν αναμνηστικά. «Δεν παίζουμε άμυνα, μόνο επίθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ και τη Γιάννα Τσατσάνη ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Στη συνέχεια, ο Ν. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το περίπτερο της ΕΡΤ. Εκεί, τον υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ3, Άρης Παναγιωτίδης.
Του έδωσε συμβολικά δώρα, ένα σακίδιο πλάτης και δώρα για το γραφείο ενώ τον ενημέρωσε για το ERTFLIX και για τις δυνατότητες του ραδιοφώνου της νέας εποχής, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής να μιλά ζωντανά στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3, τον 102 fm, όπου τόνισε ότι απόψε στο Βελλίδειο θα παρουσιάσει το πρώτο προοδευτικό σχέδιο του ΠΑΣΟΚ μετά την ήττα της Νέας Δημοκρατίας, το τι θα κάνει δηλαδή τους πρώτους έξι μήνες διακυβέρνησης.
Αναφέρθηκε στα πρώτα νομοσχέδια, που όπως τόνισε θα αφορούν τη φορολόγηση των υπερκερδών των ολιγοπωλίων. Όπως ανέφερε, θα μπει τέλος στην golden visa και θα υπάρξει ένα νέο ταμείο για το δημογραφικό, το οποίο θα χρηματοδοτείται από τη φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών.





Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (12/9) ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσιάζει στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.
Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».
Ρεπορτάζ: Γιάννα Τσατσάνη, Λίνα Μπεθάνη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος