“Στη γειτονιά μας έχουμε τρομοκρατικές επιθέσεις, ρωσοτουρκική διένεξη, προσφυγικό, και αυτά επιβάλλουν συνεννόηση των μεγάλων κομμάτων”, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στους Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πίκουλα.
“Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η μείωση της ανεργίας και η διευρυμένη φορολογική βάση”, πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης.
Σχετικά με τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ
“Είδα έναν αποφασισμένο πρωθυπουργό να υλοποιήσει τη συμφωνία, πιο σίγουρο για τον εαυτό του και το κόμμα. Αυτή η κυβέρνηση έχει ορίζοντα τετραετίας με τον Τσίπρα πρωθυπουργό”, είπε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε: “Όσοι ξημεροβραδιάζονται πιστεύοντας ότι αυτή η κυβέρνηση πέφτει, λανθάνουν…Η χώρα χρειάζεται συνθήκες πολιτικής σταθερότητας”.
Ο κ. Παπαδημούλης, αναφερόμενος στον κ. Μεϊμαράκη, πρόσθεσε: “Ο Μεϊμαράκης δεχόταν συγκυβέρνηση ακόμα και με τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Μόλις έχασε τις εκλογές είπε “κάνω αντιπολίτευση”.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος