Χριστούγεννα: Αυξημένη ζήτηση για ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα – Πληρότητες έως 100% (video)

Αποφασισμένοι να εκδράμουν στην ελληνική περιφέρεια φαίνονται οι πολίτες, παρά την έξαρση της πανδημίας και τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν. Μάλιστα είναι εντυπωσιακό πως μεγάλος αριθμός κόσμου έχει προχωρήσει από τώρα στον προγραμματισμό των διακοπών, αφού οι εορτές των Χριστουγέννων απέχουν περίπου ένα μήνα. Δείτε ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί.

Η αβεβαιότητα που επικρατεί δεν φαίνεται να τους αποτρέπει να επισκεφθούν δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς, αφού σύμφωνα με έρευνα του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Από τις Έξι» οι προκρατήσεις σε ολόκληρα διαμερίσματα ή και κατοικίες εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε περιοχές όπως Αράχοβα, Μέτσοβο, Καλάβρυτα, Καρπενήσι, Πήλιο, Καστοριά, Ζαγοροχώρια, Τρίκαλα Κορινθίας (την περίοδο μεταξύ 20 Δεκεμβρίου έως και 02 Ιανουάριου) φαίνεται να έχουν εκτοξευθεί και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν φτάσει το 100%.

Πάντως, άνθρωποι της αγοράς, εκτιμούν πως αν επαληθευθούν αυτά τα ποσοστά προκρατήσεων θεωρούν ότι οι φετινές γιορτές ίσως και να ξεπεράσουν τα δεδομένα του 2019.

Ρεπορτάζ: Νία Αβδελλή | Από τις Έξι | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος