Χρ. Τριαντόπουλος στο Πρώτο: Με εντατικούς ρυθμούς τα αντιπλημμυρικά έργα σε Εύβοια και Πήλιο – Δεν υπάρχει εύκολη λύση (audio)

«Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα που έχουνε ξεκινήσει για τη θωράκιση στις ορεινές περιοχές και τον καθαρισμό ρεμάτων στις πεδινές. Δεν υπάρχει εύκολη λύση, αλλά μόνο δουλειά που πρέπει να γίνεται καθημερινά. Έργα που παλαιότερα ξεκινούσαν μετά από τουλάχιστον ένα χρόνο, τώρα ξεκίνησαν σε λίγες εβδομάδες».

Αυτό τόνισε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Στο Πρώτο αλλιώς», με τη Μαρία Γεωργίου και τον Γιώργο Πίκουλα, αναφορικά με τις καταστροφές από τα καιρικά φαινόμενα σε βόρεια Εύβοια και Πήλιο. Ερωτηθείς για τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί ολιγωρίας της κυβέρνησης, ο κ. Τριαντόπουλος είπε ότι «μπορεί σήμερα ο καθένας να επισκεφθεί την περιοχή της Λίμνης στην Εύβοια, και να δει τους εργάτες που δουλεύουν».

Ειδικά για τη βόρεια Εύβοια, τόνισε ότι έχουν εκταμιευθεί 20 εκατομμύρια ευρώ για τις δομικές ανάγκες, και ήδη έχουν διατεθεί περίπου 6 εκατομμύρια για τα αντιπλημμυρικά έργα, ενώ και τα υπόλοιπα θα διατεθούν προς την κατεύθυνση αυτή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος