Χωρίζουν οι δρόμοι των Αντετοκούνμπο με τον influencer Α. Κοψιάλη για την κλήρωση του σπιτιού – Πώς συνδέεται με την υπόθεση της 24χρονης

αδέλφια Αντετοκούνμπο, μέσα από τον λογαριασμό τους στο twitter, που αυτή την περίοδο χαρίζουν ένα σπίτι στην Ακρόπολη μέσα από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Κοψιάλη, αποφάσισαν να προχωρήσουν μόνοι τους στον διαγωνισμό.

Η κλήρωση του μεγαλύτερου give away στη χώρα θα γινόταν από το προφίλ στο Instagram του Έλληνα influencer Αλεξάνδρου Κοψιάλη και όλες τις διαδικασίες είχε αναλάβει η εταιρεία που φέρεται να ανήκει στον Δημήτρη Φιντιρίκο, το όνομα του οποίου αρχικά συνδέθηκε με την υπόθεση της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο αποφάσισαν να σταματήσουν τη συνεργασία τόσο με την εταιρεία όσο και με τον Κοψιάλη, μετά από τον ορυμαγδό tweets όπως το #cancel_kopsialis που συνέδεαν το σπίτι που κληρώνουν αδέλφια Antetokounbros με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη.

Πάντως στην ανάρτησή τους οι Γιάννης, Θανάσης, Αλέξης, Κώστας ξεκαθαρίζουν πως οι συμμετοχές που ήδη έχουν γίνει κάτω από την ανάρτηση του Κοψιάλη θα ισχύσουν κανονικά.

Δείτε επίσης:

Ρεπορτάζ: Νία Αβδελλή / ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος