Χειροπέδες σε 41 αλλοδαπούς χούλιγκανς πέρασε η ΕΛ.ΑΣ.

Τα… χειρότερα φαίνεται να πρόλαβε η ελληνική αστυνομία που προέβη σε σύλληψη 41 αλλοδαπών χούλιγκαν (στην πλειοψηφία τους Σέρβοι) που είχαν εφοδιαστεί με μεταλλικά γκλομπ, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες, σκόπευαν να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία έδωσε διευκρινήσεις για τη σύλληψη των 41 χούλιγκανς η οποία έγινε στην ευρύτερη περιοχή Λάρισας.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ελληνική αστυνομία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΛ.ΑΣ.

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος