Χιονάνθρωπο ύψους 4,5 μέτρων έφτιαξαν στις Αχαρνές Αττικής – Είναι ίσως ο ψηλότερος της χώρας (φωτό)

Περισσότερες από τρεις ώρες χρειάστηκε μια παρέα στις Αχαρνές Αττικής για να κατασκευάσει τον υψηλότερο χιονάνθρωπο στη χώρα, ύψους 4,5 μέτρων, χάρη στο άφθονο χιόνι που έπεσε στην περιοχή κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ελπίδα.

“Χρειαστήκαμε περισσότερες από 3 ώρες να το ολοκληρώσουμε και ήταν τόση η θετική ενέργεια που είχαμε, που όχι μόνο δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος, αλλά δεν κουραστήκαμε κιόλας” δήλωσε ο Γιώργος Παλαιολόγου, ένας εκ των συντελεστών του εντυπωσιακού αυτού εγχειρήματος στον ιστότοπο Δυτική Όχθη, που το πρωτοπαρουσίασε.

Ο τεράστιος αυτός χιονάνθρωπος στέκει στην συμβολή των οδών Λέκκα Μήτρου και Κλισαμπάρδα στο δήμο Αχαρνών και είναι πιθανότατα ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος στην χώρα μας. Αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας μιας παρέας φίλων, ο χιονάνθρωπος φέρει ύψος μεγαλύτερο από 4,5 μέτρα και ζυγίζει περισσότερο από 2 τόνους.

“Ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά να φτιάξουμε έναν μικρό χιονάνθρωπο για να γελάσουμε μεταξύ μας”, δήλωσε ένας εκ των δημιουργών του εντυπωσιακού, αλλά εφήμερου, χιονάνθρωπου.

Χιονάνθρωπο ύψους 4,5 μέτρων έφτιαξαν στις Αχαρνές Αττικής – Είναι ίσως ο ψηλότερος της χώρας (φωτό)

Υπερήφανοι για το κατόρθωμά τους τα μέλη της παρέας απαθανατίστηκαν δίπλα στον χιονάθρωπο πριν αρχίσει αυτός να λιώνει. Όσο για την υπόσχεσή τους, στην επόμενη χιονόπτωση, θα δημιουργήσουν έναν ακόμα πιο ψηλό.

Χιονάνθρωπο ύψους 4,5 μέτρων έφτιαξαν στις Αχαρνές Αττικής – Είναι ίσως ο ψηλότερος της χώρας (φωτό)

Πηγή: Δυτική Όχθη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος