Χ. Πιτσώλης στην ΕΡΤ για Μαραθώνιο: Είχα στόχο να βρεθώ και πάλι στα μετάλλια

Array

Ο νικητής του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Χαράλαμπος Πιτσώλης μίλησε στην ΕΡΤ για την επική επίθεση στο τέλος της διαδρομής και την έξυπνη τακτική του, με την οποία κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα.

Δεν το περίμενα καθόλου! Είχα ένα στόχο να βρεθώ και πάλι στα μετάλλια, όπως είχα βρεθεί και το 2021 και το 2019. Ήταν μοναδικό συναίσθημα πραγματικά και μόλις μπήκα στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τον κόσμο να μας περιμένει εκεί πέρα και να φωνάζει για μας ήταν μοναδικό” δήλωσε τονίζοντας ότι η τακτική του δούλεψε φανταστικά και γι αυτό και ανταμείφθηκε με την πρώτη θέση.

Είχα συνεννοηθεί με τον προπονητή μου να περάσω το πρώτο μισό με ένα συγκεκριμένο ρυθμό. Είχα πολλές δυνάμεις. Είχα δουλέψει πάρα πολύ τις ανηφόρες που είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής και γι αυτό μου βγήκε και αυτή η επίδοση” εξήγησε.

Τόνισε ότι οι μαραθωνοδρόμοι έχουν τεράστια υπομονή, οπότε συνήθως δεν εγκαταλείπουν ποτέ και σημείωσε ότι όποιος βάλει κάποιον στόχο μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να είναι μεθοδικός και να έχει σωστό προγραμματισμό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος