ertnews.gr

Άρτα: Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε τον πεθερό του — Τι δηλώνει μέσω δικηγόρου

13/08 13:17
Άρτα: Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε τον πεθερό του — Τι δηλώνει μέσω δικηγόρου

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου 13/8 ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας και πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε εξαφανιστεί στην ορεινή περιοχή αυλάκι στα σύνορα τον Νομών Άρτας με Αιτωλοακαρνανίας για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Σήμερα νωρίς το πρωί τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και είπε ότι βρίσκεται στο ορεινό χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας, υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο βρίσκεται.

Άρτα: Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε τον πεθερό του — Τι δηλώνει μέσω δικηγόρουΕκεί πήγε αμέσως ομάδα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας όπου βρήκε και συνέλαβε τον 29χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και από εκεί μετά την πρώτη κατάθεση θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τι δηλώνει ο 29χρονος μέσω του συνηγόρου του

Μέσω του δικηγόρου Ιωάννη Νεραντζά, ο 29χρονος καταθέτει τη δική του θέση για τη δολοφονία του πεθερού του. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος είπε: «Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του ήταν η κάκια στιγμή».

Σε ερώτηση γιατί το έκανε είπε: «Τον πρόσβαλε ο πεθερός του, ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του, ήταν οι μέρες καθορισμένες να πάρει το παιδί, διαπληκτίστηκε έντονα, ήταν η κάκια στιγμή Το όπλο το πέταξε, ήξερε ότι θα συλληφθεί αλλά βρισκόταν σε σοκ γι’ αυτό κρυβόταν».

Σε ερώτηση αν πυροβόλησε την σύζυγό ο κ. Νεραντζάς είπε πως δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στην πρώην σύζυγό.

Το χρονικό της τραγωδίας – Ο 75χρονος μπήκε μπροστά στα πυρά για να σώσει την κόρη του

Ο δράστης νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης είχε πάει στο σπίτι του πεθερού του όπου το τελευταίο διάστημα διέμενε η 34χρονη εν διαστάσει σύζυγός του μαζί με το δίχρονο αγοράκι τους.

Ο 29χρονος κτηνοτρόφος κατάγεται από διπλανό χωριό- το Μεσόπυργο- και σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά ζήτησε να δει το παιδί του που σύμφωνα με εισαγγελική εντολή μπορούσε να βλέπει σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και με την παρουσία τρίτου.

Η επίσκεψη εξελίχθηκε σε έντονη λογομαχία και ο 29χρονος πυροβόλησε πιθανότατα με περίστροφο, εναντίον της συζύγου του, δύο φορές αλλά αστόχησε και η 34χρονη πήρε το παιδί και πρόλαβε να μπει στο σπίτι καλώντας σε βοήθεια. Ο 75χρονος αντιλαμβανόμενος το περιστατικό ρίχτηκε μπροστά για να προστατεύσει την κόρη και το εγγόνι του με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από τον δράστη ο οποίος σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε τουλάχιστον 4 φορές.

Ακολούθως μπήκε στο αυτοκίνητό του με κατεύθυνση προς Αιτωλοακαρνανία. Καθ΄ οδόν φέρεται να συνάντησε συγχωριανό του στον οποίο ανέφερε ότι ανέβηκε στο βουνό λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιώμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version