Άρτα: 29χρονος σκότωσε τον πεθερό του – Πυροβόλησε και τη σύζυγό του

Άγριο έγκλημα το απόγευμα της Πέμπτης 11/8 στο Αστροχώρι του Δήμου Καραϊσκάκη Άρτας. Ένας 29χρονος πήγε οπλισμένος στο σπίτι του 80χρονου πεθερού του όπου τον πυροβόλησε και τον σκότωσε στην αυλή. Νωρίτερα είχε στρέψει το όπλο κατά της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι που έχει ένα παιδί ζούσε στην Άρτα και αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα. Ο 29χρονος είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την 36χρονη η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της στο Αστροχώρι και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας δύο ετών περίπου.

Άρτα: 29χρονος σκότωσε τον πεθερό του – Πυροβόλησε και τη σύζυγό του

Ο δράστης πήγε στο σπίτι της πρώην γυναίκας του στο Αστροχώρι και πυροβόλησε εναντίον της 36χρονης, που ευτυχώς στάθηκε τυχερή καθώς ο πρώην σύζυγος αστόχησε. Στην συνέχεια 29χρονος πυροβόλησε κατά του του πεθερού του. Ο τελευταίος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας στην περιοχή Αυλάκι, εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά την δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι. Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

Άρτα: 29χρονος σκότωσε τον πεθερό του – Πυροβόλησε και τη σύζυγό του

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος