Αρ. Πελώνη: Δεν έχει νόημα να μιλάμε για μέτρα που ενδεχομένως θα ληφθούν μετά (video)

«Σε αυτή τη φάση ύφεσης κρουσμάτων πρέπει να προετοιμαστούμε και να είμαστε σε εγρήγορση για την μετάλλαξη Όμικρον, η οποία ευτυχώς, δεν κυριαρχεί στη χώρα μας, άρα είναι και μάχη με το χρόνο να κρατάμε γραμμές άμυνας», δήλωσε η η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο κατέστησε σαφές ποιος είναι ο σχεδιασμός ασφαλείας για τις γιορτές και ως δίκαιο μέτρο αυτοπροστασίας το self test θα επιτρέψει να έχουμε πλήρη εικόνα, είπε η κυρία Πελώνη και πρόσθεσε: Πολλά μέτρα που λαμβάνονται τώρα στην Ευρώπη, η Ελλάδα τα έχει πάρει πριν από καιρό, όπως οι περιορισμοί πρόσβασης σε κλειστούς χώρους στους ανεμβολίαστους».

«Δεν υπάρχουν εισιηγήσεις για κλείσιμο σχολείων»

«Ας μη συζητάμε για μέτρα που ενδεχομένως να χρειαστούν τις επόμενες εβδομάδες και που θα είναι ανάλογα με τα δεδομένα στην πορεία», είπε η κ. Πελώνη, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις».

«O Αλ. Τσίπρας επέλεξε και πάλι να διχάζει»

Σχετικά με την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι «η κυβέρνηση λεέι συνειδητά ψέματα στους πολίτες ενώ η Ελλάδα είναι δύο φορές πάνω σε θανάτους από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» , η κυρία Πελώνη επέκρινε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι φάσκει και αντιφάσκει.

«’Ελεγε όχι σε εκλογές εν μέσω πανδημίας και τώρα τώρα που όλοι έχουν προβληματισμό για τη μετάλλαξη Όμικρον επιλέγει όπως πάντα να διχάζει αντί να ενώνει. Εμείς ζητάμε συστράτευση από τους πολίτες, να προσέχουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους, να κάνουν την ενισχυτική δόση», είπε η κ. Πελώνη.

Πηγή: ΕΡΤ – Εκπομπή «Συνδέσεις»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος