Απολογία 34χρονης στη Πάτρα: Φορτισμένη η κατηγορούμενη στο δικαστήριο – Τι είπε για την 9χρονη κόρη της

Σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση απολογήθηκε η 34χρονη κατηγορούμενη από την Πάτρα για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της. Όπως είπε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ντίνα Τσουκαλά, που παρακολούθησε την απολογία, η κατηγορούμενη είναι ιδιαίτερα λεπτομερής αφηγούμενη τους σταθμούς της ζωής της 9χρονης στα νοσοκομεία απ’ όπου πέρασε, μέχρι τελικά να φύγει από τη ζωή.

«Η κατηγορούμενη δεν είναι λίγες φορές που βάζει τα κλάματα αναφερόμενη στο παιδί της, μιλώντας για όσα πέρασε, για τις σημαντικότερες στιγμές που πέρασε και σε όλη αυτή την πορεία» είπε προσθέτοντας ότι η 34χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίοδο, στην εισαγωγή της στο Καραμανδάνειο και στο τελευταίο βράδυ, όπου λίγο νωρίτερα είχε ανακοινώσει στην 9χρονη ότι περίμενε και τέταρτο παιδί.

«Ήταν στην τέταρτη εγκυμοσύνη, μια εγκυμοσύνη που ήθελε η μικρή, όπως είπε. Η μικρή ήταν ένα παιδί που δεν ήθελε με τίποτα τους γιατρούς. Μου έκανε εντύπωση που εκείνη την ημέρα ζήτησε γιατρό και επέμενε. Όταν έχεις χάσει δύο παιδιά, είπε η κατηγορούμενη και ένα βηχαλάκι να σου κάνει σημαίνει κατευθείαν γιατρό. Ήταν σαν ασπίδα. Ήταν υπερπροστατευμένο το παιδί. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα ήταν αυτή η έκβαση. Η 34χρονη μητέρα είπε ότι ένιωθε πανικό, αγωνία. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να γίνει καλά το παιδί», πρόσθεσε.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος