Ανασφάλεια στους πολίτες από την εγκληματικότητα στις πόλεις – Σπ. Μπαλάσκας και Β. Κορομάντζος μιλούν στην ΕΡΤ (video)

Για την αύξηση της εγκληματικότητας στις πόλεις και τις σκηνές «Φαρ Ουέστ» με την συμπλοκή κακοποιών σε πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας μίλησαν στην ΕΡΤ ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ. και ο Βασίλης Κορομάντζος, αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων.

«Έχουμε να κάνουμε με κεφαλές της αλβανικής μαφίας στη χώρα μας η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στο κέντρο των Αθηνών» δήλωσε στις «Συνδέσεις» ο κ. Μπαλάσκας κάνοντας λόγο για αιματηρές διενέξεις που έχουν να κάνουν με τον έλεγχο των ναρκωτικών, των ληστειών και της πορνείας.

«Για να μη φτάνουμε εκεί πρέπει να υπάρχει πρώτον πρόληψη και δεύτερον, δεν θα έπρεπε αρκετοί από τους εφτά κακοποιούς (σ.σ. που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή με τους τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες αστυνομικούς) να είναι έξω» δήλωσε ο κ. Μπαλάσκας με αφορμή τις σκηνές άγριας καταδίωξης με πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια και στους Αγίους Αναργύρους.

«Τέτοια φαινόμενα ιδιαίτερα όταν γίνονται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης δημιουργούν ένα αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες. Είναι κάτι που η Πολιτεία πρέπει να το αντιμετωπίσει», τόνισε ο Βασίλης Κορομάντζος, αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων.

«Χρειάζεται μεγαλύτερη σπουδή στην αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων» πρόσθεσε ο κ. Κορομάντζος επαινώντας την άμεση αντίδραση της αστυνομίας.

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος