Θρίλερ στα Κάτω Πατήσια με πυροβολισμούς, τρεις νεκρούς και τραυματίες

Θρίλερ το βράδυ του Σαββάτου με πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια και στους Αγίους Αναργύρους, με τρεις νεκρούς και τραυματίες.

Στα Κάτω Πατήσια, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, μετά από διαπληκτισμό δύο οδηγών, περίπου στις 21:30, ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον δεύτερο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην Παμμακάριστο όπου υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.

Επίσης τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και ο συνοδηγός του και μεταφέρθηκε στην ίδια κλινική. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής, ο άνδρας αυτός υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Ο δράστης διέφυγε με άλλο αυτοκίνητο και επιχείρησε να ληστέψει βενζινάδικο στους Αγίους Αναργύρους. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν. Ο ληστής έπεσε νεκρός ενώ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στο χέρι και το πόδι και διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Θρίλερ στα Κάτω Πατήσια με πυροβολισμούς, τρεις νεκρούς και τραυματίεςΘρίλερ στα Κάτω Πατήσια με πυροβολισμούς, τρεις νεκρούς και τραυματίες

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου έχουν μεταφερθεί οι δύο τραυματίες αστυνομικοί μετέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο αρχηγός της αστυνομίας.

«Δυο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς,ο ένας κακοποιός νεκρός. Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες, τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά. Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά» ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος