Aίσιο τέλος για τους ειδικευόμενους γιατρούς στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία

Με βάση την απόφαση της 1ης ΥΠΕ αποδεσμεύονται οριστικά από τις μετακινήσεις για στελέχωση εμβολιαστικού κέντρου, οι εννέα ειδικευόμενοι ιατροί προερχόμενοι από τα νοσοκομεία “Η Αγία Σοφία” και “Αλεξάνδρα” και τελικά παραμένουν στις θέσεις τους.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ειδικευόμενοι ιατροί της παιδιατρικής: «Η απόφαση αυτή είναι και αποτέλεσμα της στάσης και της πίεσης που ασκήσαμε οι ειδικευόμενοι από την πρώτη στιγμή αρνούμενοι την μετακίνησή μας που θα είχε ως αποτέλεσμα την επιδείνωση της ήδη δύσκολης κατάστασης στα νοσοκομεία.Aίσιο τέλος για τους ειδικευόμενους γιατρούς στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία

Aίσιο τέλος για τους ειδικευόμενους γιατρούς στα Παιδιατρικά ΝοσοκομείαΕίναι σημαντικό ότι οι ειδικευόμενοι παραμείναμε ενωμένοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον κόντρα σε οποιεσδήποτε απειλές. Από την αρχή κινητοποιηθήκαμε με διαμαρτυρίες στο νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” από κοινού συνάδελφοι από το Παίδων Π.&Α. Κυριακού και Η Αγία Σοφία, με αποκορύφωμα την στάση εργασίας την Δευτέρα 31/01/22 (για τους ειδικευόμενους ιατρούς Παιδιατρικής στο νοσοκομείο'”Η Αγία Σοφία”) με αιτήματα καμία μετακίνηση Παιδιάτρου από τα νοσοκομεία. Στελέχωση των εμβολιαστικών δομών με μόνιμο προσωπικό στα πλαίσια της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».

Σχετική είδηση

Aντιδράσεις για τις μετακινήσεις των ειδικευόμενων γιατρών του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος