Τραμπ: Αύριο στην Ντόχα η συνάντηση που ζήτησε το Ιράν – Διαψεύδουν Ιρανοί αξιωματούχοι

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για το Ιράν στη Ντόχα, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Το Ιράν ζήτησε μια συνάντηση. Θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Ντόχα», έγραψε ο Τραμπ με κεφαλαία γράμματα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα.

H εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ, είπε ότι στη συνάντηση θα συμμετάσχουν οι απεσταλμένοι του Προέδρου Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ και Τζάρετ Κούσνερ.

«Ο ειδικός απεσταλμένος Γουίτκοφ και ο Τζάρετ Κούσνερ θα ταξιδέψουν στη Ντόχα για συναντήσεις υψηλού επιπέδου αυτή την εβδομάδα, καθώς συνεχίζουμε τις συζητήσεις σχετικά με το μνημόνιο κατανόησης. Στο περιθώριο αυτών των συνομιλιών υψηλού επιπέδου, θα πραγματοποιηθούν και οι τεχνικές συζητήσεις», δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στο Fox News τη Δευτέρα.

Ιρανοί αξιωματούχοι αναφέρουν ωστόσο ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση.

Πηγή: Reuters, Associated Press

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος