Taylor Swift, Chris Evans και 12 ακόμη σταρ καλούν τους Αμερικανούς στις κάλπες

«H σκέψη του ηγέτη», ονομάστηκε το ειδικό τεύχος του περιοδικού V Magazine, που είναι αφιερωμένο στις επικείμενες εκλογές των ΗΠΑ. Σημαντικά πρόσωπα του Χόλιγουντ, παίρνουν δημόσια θέση παροτρύνοντας τον λαό να καταθέσει την ψήφο του στις επικείμενες εκλογές.

Οι Bella Hadid, Chris Evans, Jaden Smith, Julianne Moore, Taylor Swift, Billie Eilish και άλλοι influencers φωτογραφήθηκαν για τα 12 εξώφυλλα του ειδικού τεύχους, με στόχο την συμμετοχή στην ψηφοφορία (V FOR VOTING).

«Η ψηφοφορία είναι τόσο σημαντική γιατί είναι ένας τρόπος να αναδείξουμε τον εαυτό μας και τις κοινότητες μας», τόνισε η Mariah Carey. «Είναι σημαντικό να ψηφίζουμε γιατί είναι ευθύνη μας. Στην χώρα μας έχουμε ελευθερίες και πλεονεκτήματα τα οποία δεν έχουν όλοι», υπογράμμισε η Juliane Moore.

Κάλεσμα απηύθυναν και νεότερα πρόσωπα της καμπάνιας, ζητώντας από τον λαό να ψηφίσει και να υποστηρίξει τη διαφορετικότητα. Η Janelle Monáe αναφέρει πως «η χώρα χρειάζεται υποστήριξη ζωής, η τρέχουσα διοίκηση δεν ακούει καθόλου ορισμένους ανθρώπους: μαύρους, γυναίκες, κοινότητα LGBTQ, τους ανθρώπους που αγαπώ».

«Ψηφίζω γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος με την ηγεσία. Δεν αισθάνομαι σαν να εκπροσωπούμαι ή να ακούγομαι, ούτε η μαύρη κοινότητα εκπροσωπήθηκε ή ακούστηκε γενικά», συμπλήρωσε ο Smith.

Οι Chris Evans και Taylor Swift φαίνεται πως παίρνουν ξεκάθαρη θέση υπέρ του δημοκρατικού υποψηφίου Joe Biden. «Ήξερα ότι έπρεπε να αρχίσω να δουλεύω αμέσως μετά την εκλογή του Τραμπ. Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι ότι η μεθοδολογία του έχει σχεδιαστεί για να μας χωρίσει, δεν έκανε ποτέ μια προσπάθεια να μας φέρει κοντά», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στην ίδια πολιτική γραμμή η Taylor Swift υποστηρίζει: «Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να αρχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα είναι να επιλέγουμε ηγέτες που είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα και να βρουν τρόπους να τα επιλύσουν».

Προς απάντησή της, ο Joe Biden την ευχαρίστησε με ένα tweet, «Taylor – Σε ευχαριστούμε για την υποστήριξή σου και για το λόγο σου σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή στην ιστορία του έθνους μας. Η Ημέρα των Εκλογών είναι πολύ κοντά – είστε έτοιμοι για αυτήν;». Το περιοδικό V Magazine έκανε retweet τη δήλωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος