Στο εδώλιο μητέρα και πατριός για τον θάνατο 9χρονου

Μια μητέρα και ο σύντροφός της κατηγορούνται για τη δολοφονία ενός εννιάχρονου αγοριού σε ένα σπίτι στο Worcestershire. Ο Alfie Steele βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ένα σπίτι στο Droitwich στις 18 Φεβρουαρίου πέρυσι πριν μεταφερθεί με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Μπέρμιγχαμ, όπου αργότερα πέθανε.

Η μητέρα του, 34 ετών, και ο πατριός του, 39 ετών, έχουν κατηγορηθεί για τη δολοφονία του. Θα εμφανιστούν στις 25 Φεβρουαρίου στο δικαστήριο, κατηγορούμενοι και για το αδίκημα της κακοποίησης παιδιού. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι κατηγορείται για «επίθεση, κακομεταχείριση, παραμέληση και εγκατάλειψη» του Alfie πριν τον θάνατό του.

Λέγεται ότι ο Alfie διέτρεχε «σημαντικό κίνδυνο σοβαρής σωματικής βλάβης» και η μητέρα είτε «προκάλεσε το θάνατό του» είτε δεν τον προστάτευσε. Και οι δύο αντιμετωπίζουν επίσης κατηγορία σκληρότητας σε ένα άτομο ηλικίας κάτω των 16 ετών μεταξύ 13 Ιουλίου 2019 και 18 Φεβρουαρίου 2021.

Την ώρα του συμβάντος, η αστυνομία της West Mercia ισχυρίστηκε ότι οι ντετέκτιβ αντιμετώπιζαν τον θάνατο του Alfie ως κάτι «ανεξήγητο». Ο παππούς του, Πολ Σκοτ, τον περιέγραψε ως «θαρραλέο σαν λιοντάρι» σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα.

Πηγή: dailymail.co.uk

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος