Στο δικαστήριο ο Κέβιν Σπέισι: Επίσημη απάντηση στις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Array

Ο Κέβιν Σπέισι έφτασε στο Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο του Λονδίνου, όπου πρόκειται να υποβάλει ένσταση σε σχέση με πέντε κατηγορίες που σχετίζονται με καταγγελθείσες επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών στην Αγγλία μεταξύ 2005 και 2013.

Ο Σπέισι έφτασε στο δικαστήριο Old Bailey, περισσότερο από μία ώρα πριν από την έναρξη της ακρόασης της Πέμπτης. Η ακρόαση είναι η πρώτη ευκαιρία του δύο φορές νικητή των Όσκαρ να απαντήσει επίσημα στις κατηγορίες, ενώ μέσω του δικηγόρου του έχει δηλώσει ότι “αρνείται σθεναρά” τους ισχυρισμούς.

Στον Σπέισι επιβλήθηκε εγγύηση και του επετράπη να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από μια προκαταρκτική ακρόαση τον περασμένο μήνα. Ο δικαστής αναμένεται να ορίσει χρονοδιάγραμμα για τη δίκη του.

Ο πρώην σταρ του «House of Cards», ο οποίος διηύθυνε το θέατρο Old Vic του Λονδίνου μεταξύ 2004 και 2015, αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για βιασμό.

Τα περιστατικά φέρεται να έλαβαν χώρα στο Λονδίνο μεταξύ Μαρτίου 2005 και Αυγούστου 2008, και ένα εξ αυτών στη δυτική Αγγλία τον Απρίλιο του 2013. Τα θύματα είναι πλέον μεταξύ 30 και 40 ετών.

Πηγή: npr.org

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος