Σκόπια: «Δημοκρατία της Μακεδονίας» αποκάλεσε τη χώρα του ο αρχηγός του VMRO-DPMNE και μελλοντικός πρωθυπουργός, Χρίστιαν Μίτσκοσκι

Σύνοψη
  • «Εκ μέρους μου και εκ μέρους του VMRO-DPMNE, συγχαίρω όλους τους πολίτες της Δημοκρατίας της Μακεδονίας για τη σημερινή εορτή, την Ημέρα των Πανσλάβων φωτιστών, των Αγίων αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου» σημείωσε ο Μίτσκοσκι, σε γραπτό μήνυμά του

«Δημοκρατία της Μακεδονίας» αποκάλεσε τη χώρα του ο αρχηγός του VMRO-DPMNE και μελλοντικός πρωθυπουργός Χρίστιαν Μίτσκοσκι, σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους πολίτες, με αφορμή την ημέρα των αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Ανταπόκριση: Νίκος Φραγκόπουλος

«Εκ μέρους μου και εκ μέρους του VMRO-DPMNE, συγχαίρω όλους τους πολίτες της Δημοκρατίας της Μακεδονίας για τη σημερινή εορτή, την Ημέρα των Πανσλάβων φωτιστών, των Αγίων αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου» σημείωσε ο Μίτσκοσκι, σε γραπτό μήνυμά του, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματός του.

Στις 24η Μαϊου εορτάζονται στη Βόρεια Μακεδονία (όπως και σε άλλες σλαβικές χώρες) οι αδελφοί Κύριλλος και Μεθόδιος, γνωστοί και ως φωτιστές των Σλάβων. Η σημερινή είναι ημέρα αργίας στη Βόρεια Μακεδονία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος